Svet-Stranek.cz
Seznamte se s energii Reiki
Reiki

shamballa 1024:Seznamte se s energii Reiki

shamballa 1024

Shamballa

Co je to Shamballa?
Shamballa je komplexnější typ multidimenzionální (5D) energie o vyšších vibracích než je Reiki (3D). Stejně jako Reiki neslouží jen k léčení těla, ale i k duchovnímu růstu. Proto se dá říci, že je Shamballa komplexnějším nástupcem Reiki. Z toho také vyplývá, že je vhodné (ale ne nezbytné), aby každý, kdo má zájem o zasvěcení do Shambally, měj již alespoň Usuiho Reiki II. Hlavním důvodem je to, že Shamballa je silnější energie než samotné Reiki a proto je její působení silnější. A díky silnějšímu rozpouštění mentálních a fyzických bloků budete stavěni do situací, které je potřeba zvládnout. Pokud již máte nějakou přípravu za sebou (Reiki), je jednodušší tyto lekce správně pochopit a vyřešit.

Čím více se těmito systémy zabýváme, tím více zjišťujeme, jak je vše propojené. Je tedy jedno, zda se věnujeme Reiki, Shamballe, aktivaci DNA nebo Healing Reconnection. Všechny metody ničí všechny překážky, které nám stojí v cestě, pokud se po této cestě rozhodneme jít. Nejdůležitější jen náš záměr a vytrvalost. Nechme se při výběru metody, která je pro nás nejlepší vést intuicí. To, co nás přitahuje nejvíce, je právě pro nás to nejlepší.

Shamballa se skládá z několika energií:
- Univerzální životní energie (Reiki)
- Energie Mahatma - Já jsem přítomnost
- Energie Světla - bytosti, které nás podporují v naší spirituální evoluci

Jak vznikla Shamballa?
Systém Shamballa byl vyvinut ve staré Atlantidě skupinou, která si říkala Inspirovaní. Tato skupina se pokoušela vyvinout systém, který by umožnil duchovní růst všech Atlanťanů. Bohužel ti, co nebyli dostatečně na výši (fyzicky/spirituálně) byli diskriminování a stávali se otroky kněží a kněžek královské rodiny Atlantidy. Inspirovaní pomocí „svého“ systému telepaticky přenášeli 22 symbolů, pomocí kterých dokázali zvýšit frekvenci energetických kmitů daných osob a tím je vyrovnávali na úroveň ostatních Atlanťanů. Po zničení Atlantidy se Inspirovaní přesunuli do starého Tibetu. I zde se pokoušeli pokračovat ve svém původním záměru – zvyšování spirituálního vědomí lidí. Pro začátek předali jen 3 symboly vybraným jedincům. Někteří je využili správně a postoupili tak požadovaným směrem, bohužel jiní modifikovali symboly a začali je využívat ve svůj prospěch. Proto se Inspirovaní rozhodli nepředávat všech 22 symbolů. Systém Reiki byl „získán“ Mikao Usuim v 19. století při 21 dní dlouhé meditaci na Japonské hoře Kuri Jama. Důvodem pro meditaci bylo hledání systému, který by dokázal uzdravovat. Po mnoha letech bádání nalezl v Tibetu 2,5 tisíce let staré sanskrtské zápisy, ve kterých byly popsány způsoby, jak pracovat s energií (informace od Inspirovaných). Po získání nově nabitých schopností byl Mikao Usui schopen léčit sám sebe i ostatní přikládáním rukou. V dalších letech tento systém dále rozvíjel a vytvořil pravidla duchovního Reiki. Naučil a zasvětil několik mistrů Reiki. Od té doby se Reiki neustále vyvíjí. „Každý“ mistr má ale své metody a postupy a tak vznikají nové a nové verze Reiki (Seichim Reiki, Kundalini Reiki, Imara Reiki, atd.).
Systém Shamballa se neustále doplňuje. V první vlně měla Shamballa 22 symbolů (mistrovské číslo). V roce 1996 došlo k doplnění symbolů na 352 (channelováno Johnem Armitagem), což je stejně jako je dnů v kosmickém roce a tak vznikla Shamballa MHD. V roce 2003 byly channelovány další symboly (channelováno June Stephansen), a vznikla tak Shamballa 1024. S rostoucím spirituálním vědomí lidí neustále stoupá i počet symbolů.

Co je channeling?
Jedná se o spojení s vyšší bytostí a s vyšším Já, při kterém může dojít k předání určitého poselství nebo k obdržení odpovědí na požadované otázky. Více k tomuto tématu naleznete zde.

Jak Shamballa působí?
- způsobuje velice rychlé překódování tělesné DNA (uzdravování)
- pomáhá aktivovat DNA / odstranit energetické implantáty
- vyvažuje staré čakrové body
- aktivuje nové čakrové body
- může dojít k rozvoji telepatie, zostření smyslů, apod.
- podporuje duchovní vývoj

Jak Shamballa léčí?
Než si na novou energii zvyknete, tak se Shamballou působí pouze několik minut. Obecně se doporučuje 5-7 minut, max. 20-25 minut. Později můžete čas prodlužovat, nicméně snažte se používat svou intuici. Léčebný proces, který je nastartován, může probíhat ještě několik dní. Používají se především pozice na hlavě (ale pokud cítíte, že ji potřebujete jinde, poslechněte svou intuici) a vždy je velmi důležitý čistý úmysl.

Co je Shamballa MDH (MultiDimensional Healing)?
Shamballa MDH (MultiDimensional Healing) byla channelována Johnem Armitagem v roce 1996. Tato shamballa obsahuje "pouze" 352 symbolů. To ovšem nečiní tuto Shamballu horší nebo lepší. Bez vaší vlastní práce to bude vždy jen energie. Pokud ale na sobě budete pracovat, můžete sami dosáhnout vyšších energií.

Co je Shamballa 1024?
Shamballa 1024 je systém, který obsahuje 1024 symbolů. Při každém léčení je použit přesně ten symbol, který je potřeba (automaticky). Symboly jsou předávány při zasvěcení telepaticky (tz. není potřeba se je učit a tím je používání Shambally oproti Reiki jednodušší).

Iniciace/zasvěcení je něco jako řidičský průkaz. Všichni umíme řídit (dokonce již od malička), někdo lépe, někdo hůře. Ti z nás, co se rozhodnou, že chtějí řídit auto, se objednají v autoškole. Tam nám řekne lektor, co je správně a co je špatně. Pak si to (práci s energií) můžeme procvičit. A na konci všeho dostaneme řidičský průkaz (certifikát), který nás opravňuje řídit (pracovat s energií). Ale již nic neříká o našich schopnostech řídit (pracovat s energií). Pouze ti, co řídí svědomitě a často, se stávají skvělými řidiči. Přesto je možné, že ti, co řidičský průkaz nikdy neměli, umí řídit mnohem lépe, protože od malička řídí a mají proto velkou praxi. Vědí, co mají dělat i bez toho, aniž by měli na to průkaz (certifikát). Tz. že všichni máme možnost pracovat s těmito energiemi, jen se stačí rozhodnout a věnovat se tomu.

Zasvěcení do Shambally 1024
Shamballa se skládá ze čtyř stupňů. Zasvěcovaný v každém zasvěcení obdrží 256 symbolů. Symboly jsou telepaticky vloženy do aury zasvěcovaného. Zasvěcení do prvního a druhého stupně se obvykle


U léčení je cena dohodou

Zasvěcení ceník
stupeň :1000 Kč.
cela sh.:4000 Kč.