Svet-Stranek.cz
Seznamte se s energii Reiki
Reiki

diagnostika nemocí podle obličeje:Seznamte se s energii Reiki

diagnostika nemocí podle obličeje

MAPAZDRAVÍ

Podívejtese pozorně do zrcadla. Na své tváři a na těle uvidíte znaky, kterévám poskytnou informace o vašem zdravotním stavu – fyzickém i psychickém.Ukážeme vám, jak je správně dešifrovat a pochopit. Lidské tělo je jako otevřenákniha. Každá vráska na tváři, tvar nosu, způsob chůze, může hodně napovědět ozdravotním stavu člověka, dokonce i o jeho charakteru. Stačí se jen podívat do
 zrcadla o něcopozorněji než Jindy, uvolnit se, nechat volně plynout myšlenky, vnímat pocity apodívat se až na dno své duše „Očima svého těla“.



Někdy sedají odhalit „energetické díry na těle i duši“ nebo místa psychosomatickýchbloků, které si vytváří každý jedinec na obranu pro přežití traumatickésituace. Každá část těla nám může poskytnout množství informací, jen je potřebase naučit vnímat různé znamení a správně chápat svoje pocity.



ZKONTROLUJSI SVÉ TĚLO

Jak seprojevují energetické poruchy? Jak zjistíme, že něco není v pořádku? Pokuste sevnímat svojí životní energii, která vámi prochází, jako vlnu pocitů. Všímejtesi přitom necitlivé zóny, nebo místa, kde se energetický blok projevuje, jakotlak, napětí či bolest. Zaměřte se na vyznačené body podle obrázku.Zkontrolujte, zda jsou teplé, načervenalé, oteklé nebo bolestivé na dotyk.Pokuste se je cítit i zevnitř – pomůže vám správné dýchání a meditace.

Kdyžobjevíte kritický bod, jemně ho masírujte a snažte se dýchat přes toto místo,aby energie začala proudit harmonicky. Když je kritický bod teplý, můžete homasírovat rukama od středu postiženého místa směrem ven. V případě, že jekritický bod studený, postupujte z opačné strany z venku dovnitř.



MAPAZDRAVÍ
PodlePatera Ohašiho části tváře korespondují s ostatními částmi těla. Takže, kdyžnějaký orgán není v pořádku, projeví se to i naší tváři. V podobě skvrn,vyrážky a vrásek. Pro lepší orientaci vám poslouží „MAPA TVÁŘE“.



1. Močovýměchýř projevuje se těsně pod místem, kde začínají růst vlasy
2. Tlustéstřevo na spáncích a na bočních stranách čela
3. Tenkéstřevo uprostřed čela
4. Játramezi obočím
5.Slezina okolo očí, pod obočím a směrem k uším
6.Žlučník na víčkách
7.Nadledviny těsně pod očima
8.Slinivka břišní okolí kořenu nosu
9.Žaludek ve střední části nosu
10. Srdcena špičce nosu
11.Průdušky pod nosem (nosní dírky)
12. Plícena tvářích od nosu až po uši
13.Pohlavní orgány okolí úst a na části brady
14.Ledviny na bradě

poté můžeme spolu najít vhodnou cestu k uzdravení najdeme spolu vhodné terapie